Vrijwilligers gezocht - AKC

Ga naar de inhoud

Vrijwilligers gezocht

De AKC
De Apeldoornse Kynologenclub is altijd op zoek naar mensen die iets voor de vereniging willen betekenen. We zoeken o.a. instructeurs gehoorzaamheid en behendigheid, redactie- en sponsorcommissieleden of kantinemedewerkers. Maar we zijn ook op zoek naar mensen die willen helpen met klusjes en het organiseren van activiteiten e.d. De AKC is een gezellige vereniging. Samenwerken met een fijne groep mensen maakt dit vrijwilligerswerk erg leuk!

Onderstaand de functie's waar op dit moment in ieder geval mensen voor gezocht worden. U kunt ook altijd een mail sturen naar ons secretariaat om te informeren naar andere functie's.
Instructeurs

De Apeldoornse Kynologen Club is op zoek naar uitbreiding van het instructeursteam. Wij zoeken instructeurs voor zowel gehoorzaamheid als behendigheid, op alle niveaus van puppy's en beginners tot landelijk obedience en van behendig spelen, beginners behendigheid tot wedstrijdniveau.
Bent u geïnteresseerd in honden en het lesgeven aan eigenaren met hun honden, dan bent u bij ons van harte welkom om ons instructeursteam te komen versterken. U hoeft niet al een ervaren instructeur te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Graag zelfs. Als u nog geen ervaring hebt is het wel een pré als u al een opleiding volgt of hebt gevolgd (bij bijvoorbeeld de opleiding tot Kynologisch instructeur bij O&O of Martin Gaus voor gehoorzaamheid of de Agility Campus voor behendigheid).

Omdat we veel waarde hechten aan een goed samenwerkend instructeursteam, is een kennismakingsgesprek met een aantal instructeurs onderdeel van de procedure. Afhankelijk van hoeveel ervaring u al hebt, volgt daarna normaal gesproken een stageperiode en aspirant traject waarbij u door een ervaren instructeur wordt bijgestaan in uw opleiding tot zelfstandig instructeur.

Als u belangstelling heeft neem dan per mail contact op met:

Clubbladredactie

Heb jij passie voor de AKC en wil je graag een bijdrage leveren aan deze mooie club? Dan is dit je kans! We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die deel uit gaat maken van de redactie van het clubblad. Als redactielid ga je op zoek naar leuke nieuwtjes voor in het clubblad. Je zorgt dat iedereen zijn input aanlevert vóór de deadline.

Wie zoeken we?
We zoeken een enthousiasteling, die allereerst een passie heeft voor honden en het daarnaast leuk vindt om een clubblad samen te stellen.

Naast de invloed op de inhoud van de publicaties staan we open voor nieuwe ideeën die je daarnaast in de praktijk mag brengen. Denk aan interviews, specials, een column of een ander origineel idee.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u terecht bij redactie van de AKC.

Copyright AKC, laatste update 14-07-2022
Terug naar de inhoud