Sponsor worden - AKC

Ga naar de inhoud

Sponsor worden

Sponsoren
Het begrip sponsoring is niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Nagenoeg geen evenement of vereniging kan meer bestaan zonder sponsoring. Ook onze vereniging kan niet zonder de inbreng van u als sponsor. Sponsoring is een uitstekende manier voor bedrijven om het imago en de sociale betrokkenheid van een bedrijf uit te dragen. Sponsoring is een goed communicatiekanaal om bedrijfsdoelstellingen of principes te uiten.

De AKC staat een win-win sponsorbeleid voor, dat zowel ten goede komt van de in de AKC geïnteresseerde sponsoren als aan de vereniging zelf. Beiden moeten baat hebben bij de sponsoring. De AKC accommodatie wordt veelvuldig gebruikt en bezocht door haar ruim 400 leden.
Daarnaast trekken de door ons georganiseerde shows, wedstrijden en evenementen veel mensen aan. Dit alles levert een aanwezigheids-potentieel op van duizenden bezoekers per jaar. Kortom, als AKC, één van de grootste kynologenclubs ofwel hondenscholen in de regio, kunnen wij u als sponsor van onze vereniging veel bieden.

De AKC beschikt over een sponsorcommissie, waarbij enthousiasme en maatwerk voor de sponsoren de belangrijkste drijfveren zijn.
 
Er is voor elke sponsor en iedere beurs een sponsorpakket beschikbaar. Voelt u zich betrokken bij de AKC en bent u bereid te investeren in sponsoring, dan komen wij graag met u in contact. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, vraag dan nu onze sponsorbrochure aan of neem contact op met de sponsorcommisie.
Copyright AKC, laatste update 14-07-2022
Terug naar de inhoud