Najaarscursussen 2022 - AKC

Ga naar de inhoud

Najaarscursussen 2022

Nieuws
14-7-2022

Inschrijving najaarscurssen is geopend

U kunt zich inschrijven voor onze najaarscursussen 2022. Deze cursussen starten in de week van 12 september en gaan door tot half december, mits er geen coronamaatregelen in de weg staan. Op dinsdagavond 13 september zal er een theorieavond zijn voor iedereen die zich opgeeft voor puppen of beginners.

U dient lid te zijn van de AKC voordat u zich kunt inschrijven voor de cursus. Na aanmelding als lid ontvangt u een bevestiging dat u bent aangemeld. Daarna kunt u zich pas aanmelden voor een cursus.

Zodra u kiest voor de cursus van uw keuze, kunt u zien op welke dagen dit wordt aangeboden en kunt u aangeven welke dag uw voorkeur heeft (het overzicht staat ook onderaan de pagina). Als u zich aanmeldt voor een cursus waarvoor meerdere mogelijkheden zijn geef dan duidelijk uw voorkeur aan bij opmerkingen als u slechts een van de dagen kunt. Geeft u dat aan, als u wel meerdere dagen kun maar u heeft wel een voorkeur, noem het dan eerste keus en tweede keus, of alle mogelijkheden kunt geen dan duidelijk aan “geen voorkeur”. Dit maakt de kans dat we iedereen kunnen plaatsen groter. We proberen altijd wel om zo min mogelijk mensen teleur te stellen. Daarvoor is het belangrijk dat wij goed weten wat uw opties zijn. Op basis van de aanmeldingen proberen we iedereen een plek te geven op de aangegeven voorkeursdag(en). We hebben maar beperkt aantal plaatsen en vol is vol, we delen in op volgorde van aanmelding.

Als we u onverhoopt niet kunnen indelen en u was net hiervoor lid geworden, wordt op verzoek de aanmelding als lid weer teruggedraaid.

Als u niet kunt op de dagen waarop de cursus van u keuze wordt aangeboden heeft aanmelden helaas geen zin.
We hebben niet de mogelijkheid om nog meer cursussen aan te bieden of op andere dagen dan de genoemde dagen aan te bieden.We bieden het aankomend seizoen de volgende cursussen aan:
 
Gehoorzaamheid
Puppen, voor allen honden die op het moment dan de cursus start nog niet ouder zijn dan 5 maanden: op dinsdagavond, woensdagmiddag vrijdagmorgen of zondagmorgen
Beginners, voor alle honden die wel ouder zijn dan 5 maanden en nog geen cursus hebben gevolgd bij de AKC: op dinsdagavond of vrijdagmorgen
A cursus, voor alle honden die bij ons puppen of beginners hebben gedaan, op maandagavond, vrijdagmorgen of zondagmorgen
B cursus, voor alle honden die een certificaat voor de A cursus hebben behaald, op vrijdagmorgen of zondagmorgen
C cursus, voor alle honden dit een diploma voor de B cursus hebben gehaald, op dinsdagavond
FCI Obedience, voor honden die C of hoger diploma hebben gehaald, alle niveaus op woensdagavond
 
Hoopers
Op maandagavond en donderdagavond beginners
 
Behendig spelen 1 en 2
Op dinsdagavond en vrijdagmorgen
Op woensdagmiddag alleen behendig spelen 1 en er wordt dan voorrang gegeven aan kinderen die dit met hun hond willen gaan doen.
 
Behendigheid
Nieuwe beginners: op dinsdagavond (en alleen als dat vol zit komt er ook een groep op woensdagavond)
Behendigheid examen 1: op dinsdagavond
Behendigheid examen 2/3: op dinsdagavond en donderdagavond
Behendigheid recreanten: op donderdagavond en zondagochtend
Behendigheid wedstrijdniveau: op woensdagavond en donderdagavond
 

Meer informatie over de specifieke cursussen, kunt u vinden onder het tabblad cursussen en lidmaatschap.

De inschrijving is geopend en sluit uiterlijk 20 augustus of eerder indien vol


Copyright AKC, laatste update 30-11-2022
Terug naar de inhoud