Najaarscursussen 2020 - AKC

Ga naar de inhoud

Najaarscursussen 2020

Nieuws
03-07-2020

Inschrijven najaarscursussen
 
Vanaf heden is het mogelijk om in te schrijven voor de najaarscursussen 2020. Deze cursussen starten in de week van 7 september, mits er geen coronamaatregelen in de weg staan. Dat is de week van de theorieavonden, alleen voor puppen, gehoorzaamheid beginners en behendigheid beginners. De week daarna starten de praktijklessen en die gaan door tot half december.

U kunt zich hier aanmelden voor de najaarscursussen. U dient lid te zijn van de AKC voordat u zich kunt inschrijven voor de cursus. Na aanmelding als lid ontvangt u een bevestiging dat u bent aangemeld. Daarna kunt u zich pas aanmelden voor een cursus.

Zodra u kiest voor de cursus van uw keuze kunt u zien op welke dagen dit wordt aangeboden en kunt u aangeven welke dag uw voorkeur heeft. Als u op meerdere dagen kunt,  dan kunt u ook een tweede en eventueel een derde voorkeur aangeven. Op basis van de aanmeldingen proberen we iedereen een plek te geven op de aangegeven voorkeursdag(en), maar er is slechts beperkt plaats. Cursisten die vorig seizoen een cursus zijn begonnen en niet hebben kunnen afmaken gaan voor en daarna geldt volgorde van aanmelding.

Meer informatie over de specifieke cursussen, kunt u vinden onder het tabblad cursussen en lidmaatschap.

Inschrijving sluit op 26 augustus of eerder indien cursussen vol zitten.
Copyright AKC, laatste update 03-07-2020
Terug naar de inhoud