Iinstructeurs gezocht - AKC

Ga naar de inhoud

Iinstructeurs gezocht

Nieuws
De Apeldoornse Kynologen Club is op zoek naar uitbreiding van het instructeursteam. Wij zoeken instructeurs voor zowel gehoorzaamheid als behendigheid, op alle niveaus van puppy's en beginners tot landelijk obedience en van behendig spelen, beginners behendigheid tot wedstrijdniveau.
Bent u ge├»nteresseerd in honden en het lesgeven aan eigenaren met hun honden, dan bent u bij ons van harte welkom om ons instructeursteam te komen versterken. U hoeft niet al een ervaren instructeur te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Graag zelfs. Als u nog geen ervaring hebt is het wel een pr├ę als u al een opleiding volgt of hebt gevolgd (bij bijvoorbeeld de opleiding tot Kynologisch instructeur bij O&O of Martin Gaus voor gehoorzaamheid of de Agility Campus voor behendigheid).

Omdat we veel waarde hechten aan een goed samenwerkend instructeursteam, is een kennismakingsgesprek met een aantal instructeurs onderdeel van de procedure. Afhankelijk van hoeveel ervaring u al hebt, volgt daarna normaal gesproken een stageperiode en aspirant traject waarbij u door een ervaren instructeur wordt bijgestaan in uw opleiding tot zelfstandig instructeur.

Als u belangstelling heeft neem dan per mail contact op met:


Copyright AKC, laatste update 14-07-2022
Terug naar de inhoud