Coronavirus - AKC

Ga naar de inhoud

Coronavirus

Nieuws
De AKC en het Coronavirus

22-01-2021
Beste Leden,
Helaas is corona nog steeds niet verdwenen. Integendeel, er zijn nieuwe varianten ontstaan die nog besmettelijker blijken te zijn. Wij verwachten op dit moment niet dat de lockdown na 9 februari al versoepeld gaat worden. Daarom zien wij ons genoodzaakt om de start van ons lesseizoen, welke zou beginnen in de week van 9 februari, tot nader orde op te schorten. Uiteraard blijven we het nieuws op de voet volgen en starten we zodra het veilig kan en mag.

Voor de cursisten met een pup maken we een uitzondering, want dit is in verband met de socialisatie heel belangrijk. Met hen willen we daarom wel beginnen vanaf 14 februari in groepjes van 2 cursisten die dan door 1 instructeur begeleid zullen gaan worden. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Met vriendelijke groet,
Bestuur AKC

--------

08-04-2020
Zoals u gehoord heeft zijn alle maatregelen rond corona verlengd tot eind 28 april. Het is niet waarschijnlijk dat daarna direct alles weer normaal kan worden opgepakt.

Het bestuur heeft daarom besloten het lopende cursusseizoen niet af te maken.  Hierover is er een mail gestuurd naar de leden/cursisten. Ik verzoek u deze mail te lezen om de mogelijkheden te bekijken.

--------

15-03-2020
Vandaag is er overleg geweest tussen de bestuursleden. Dit naar aanleiding van een aantal mailtjes van bezorgde leden en vrijwilligers.

Aan de hand van dit overleg hebben we besloten om per direct AKC te sluiten, in ieder geval tot en met 31 maart a.s. Hiermee komen dus voorlopig alles lessen te vervallen. Dit geldt ook voor verhuur aan externe partijen.

We hopen op een ieder z'n begrip en zullen u als bestuur op de hoogte houden.

Namens het bestuur,
Rob de Vries

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u die sturen naar ledenadministratie@akc.nl. We zullen ons uiterste best doen om deze binnen afzienbare tijd te beantwoorden.
Copyright AKC, laatste update 21-02-2022
Terug naar de inhoud