!!! VOL !!! 2nd chance wedstrijd training voor debutanten (ALLE PLEKKEN BEZET)

De Apeldoornse Kynologenclub bied het volgende aan:

Een 2nd chance wedstrijd training voor debutanten in de maand mei op de zondagmiddag.

Op 7 mei willen we een Jumping neerzetten op het terrein en op 21 mei een Vast Parkoers.

De training start omstreeks 14.00u en we willen maximaal 30 combinaties zodat we ruim de tijd hebben voor iedereen. (minimaal 15 combinaties anders kan het helaas niet doorgaan)

De opzet is zo dat Rob de Vries (instructeur AKC) het rondje zal neerzetten samen met de deelnemers, daarna volgt een briefing met de mogelijkheid om vragen te stellen over het parkoer.

Er zal een schrijver en een klokker aanwezig zijn en uit de groep zullen we mensen vragen om als lattenlegger plaats te nemen (net als bij een echte wedstrijd) om zo iedereen een realistische beleving te geven en ook de honden te laten wennen.

Het gaat niet om de snelste tijd, het is een ervaring voor jou en je hond om zo beter uit de voeten te kunnen bij de echte wedstrijden in de toekomst.

Na het eerste rondje krijg je desgewenst tips over hoe je het rondje misschien wat strakker/sneller/beter had kunnen doen, positieve feedback.

Zodra iedereen is geweest, doen we het rondje nog een keer en kun je zelf kijken of je het verbetert ten opzichte van de eerste keer.

Het doel is om debutanten een training te geven zodat ze beter geïnformeerd zijn voor de echte wedstrijden waar in het land die ook zullen zijn.

Wij denken hiermee wat te kunnen toevoegen en hopen dat jullie dat ook zo ervaren en gaan inschrijven voor deze gezellige wedstrijd training!

We willen de kosten laag houden en per trainingsdag 7.50 euro per combinatie vragen.

De training is alleen voor combinaties waarvan de hond nog debutant is en minimaal 15 maanden oud.

inschrijven is niet meer mogelijk

Dit vind je misschien ook leuk...