Voorjaarscursussen 2021 - AKC

Ga naar de inhoud

Voorjaarscursussen 2021

Nieuws
30-12-2020

Inschrijving voorjaarscursussen 2021 geopend
Vanaf heden is het mogelijk om in te schrijven voor de voorjaarscursussen 2021. Deze cursussen starten in de week van 14 februari, mits er geen coronamaatregelen in de weg staan. De week hieraan voorafgaand zullen er theorieavonden zijn, alleen voor puppen, gehoorzaamheid beginners en behendigheid beginners. De week van 14 februari starten de praktijklessen en die gaan door tot half juni.

U kunt zich hier aanmelden voor de najaarscursussen. U dient lid te zijn van de AKC voordat u zich kunt inschrijven voor de cursus. Na aanmelding als lid ontvangt u een bevestiging dat u bent aangemeld. Daarna kunt u zich pas aanmelden voor een cursus.

Zodra u kiest voor de cursus van uw keuze kunt u zien op welke dagen dit wordt aangeboden en kunt u aangeven welke dag uw voorkeur heeft. Als u op meerdere dagen kunt,  dan kunt u ook een tweede en eventueel een derde voorkeur aangeven. Op basis van de aanmeldingen proberen we iedereen een plek te geven op de aangegeven voorkeursdag(en), maar er is slechts beperkt plaats.

Meer informatie over de specifieke cursussen, kunt u vinden onder het tabblad cursussen en lidmaatschap.

De inschrijving sluit op 22 januari
Copyright AKC, laatste update 12-06-2021
Terug naar de inhoud