Voorjaarscursussen 2021 - AKC

Ga naar de inhoud

Voorjaarscursussen 2021

Cursussen & Lidmaatschap
22-01-2021
Corona mededeling bestuur

Beste Leden,

Helaas is corona nog steeds niet verdwenen. Integendeel, er zijn nieuwe varianten ontstaan die nog besmettelijker blijken te zijn. Wij verwachten op dit moment niet dat de lockdown na 9 februari al versoepeld gaat worden. Daarom zien wij ons genoodzaakt om de start van ons lesseizoen, welke zou beginnen in de week van 9 februari, tot nader orde op te schorten. Uiteraard blijven we het nieuws op de voet volgen en starten we zodra het veilig kan en mag.

Voor de cursisten met een pup maken we een uitzondering, want dit is in verband met de socialisatie heel belangrijk. Met hen willen we daarom wel beginnen vanaf 14 februari in groepjes van 2 cursisten die dan door 1 instructeur begeleid zullen gaan worden. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Met vriendelijke groet,
Bestuur AKC


Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de voorjaarscursussen 2021. Deze cursussen starten in de week van 14 februari, mits er geen coronamaatregelen in de weg staan. De week hieraan voorafgaand zullen er theorieavonden zijn, alleen voor puppen, gehoorzaamheid beginners en behendigheid beginners. De week van 14 februari starten de praktijklessen en die gaan door tot half juni.

U kunt zich hier aanmelden voor de najaarscursussen. U dient lid te zijn van de AKC voordat u zich kunt inschrijven voor de cursus. Na aanmelding als lid ontvangt u een bevestiging dat u bent aangemeld. Daarna kunt u zich pas aanmelden voor een cursus.

Zodra u kiest voor de cursus van uw keuze kunt u zien op welke dagen dit wordt aangeboden en kunt u aangeven welke dag uw voorkeur heeft. Als u op meerdere dagen kunt,  dan kunt u ook een tweede en eventueel een derde voorkeur aangeven. Op basis van de aanmeldingen proberen we iedereen een plek te geven op de aangegeven voorkeursdag(en), maar er is slechts beperkt plaats.

Meer informatie over de specifieke cursussen, kunt u vinden onder het tabblad cursussen en lidmaatschap.

De inschrijving is gesloten


Copyright AKC, laatste update 12-06-2021
Terug naar de inhoud